Voorkom dat een druppel water uitdroogt!

Voor wie bedoeld?

Het healingsprogramma Voorkom dat een druppel water uitdroogt! is voor hoogsensitieve mensen die merken dat ze vastzitten na verlies van hun baan, partner of ander trauma dat een impact heeft (gehad) in je leven. Hooggevoeligen, die ondanks het trauma in hun eigen kracht willen leren staan én weer willen genieten van de dagelijkse dingen. Laagje voor laagje dichterbij komen bij jezelf en je kracht.

Waarom dit programma?

Door met zachtheid, begrip en liefde te werken, komt er ruimte voor jezelf en acceptatie. De stappen van acceptatie, loslaten en groeien zijn in het Boeddhisme terug te vinden in de filosofie dat we hier op aarde zijn om te mogen leren. Traumatische gebeurtenissen echter, zijn heel pijnlijk en kunnen blijven terugkeren en je groei belemmeren. Tijdens de healings kan er veel losgelaten worden zonder dat het verleden niet opgerakeld hoeft te worden en je verder kunt gaan met je eigen stappen zetten.

Met een healing kun je op zielsniveau een transformatie inzetten. En gedurende de helende massage's kun je loskomen van pijn, opgeslagen emotie's in je lichaam en de negatieve gedachtenspiraal die pijn triggert. Je leert je patronen sneller te herkennen en doorgronden zodat het niet langer jou beheerst maar jij weer gaat voelen dat je de eigenaar van je leven bent!

Waar loop je tegenaan?

Wil je weer onbezorgd wakker worden? Onbezorgd slapen? Genoeg energie hebben om de dag aan te kunnen? Merk je dat je vastzit? Dat het contact met de mensen om je heen is veranderd? Weer kunnen genieten van alledaagse dingen en plannen durven maken over de toekomst? Het litteken mag er zijn, en mag gehealed worden. Zo komt er na verloop van tijd weer ruimte voor de andere dingen in je leven dan wat je is overkomen.

Het healingsprogramma Voorkom dat een druppel water uitdroogt! bestaat uit 7 sessie's met:

  • helende massage's en healings
  • geleide meditatie's en ontspanningsoefeningen
  • tools kwetsbaarheid en inzicht in je hooggevoeligheid
  • begeleiding via skype, email of telefonisch

Wat ga je ermee bereiken?

Elke sessie duurt 2 uur en de sessie's worden persoonlijk afgestemd en gepland, zodat je kunt healen in je eigen tempo. Na de 7 sessie's herken je je eigen patroon sneller, en kun je met de aangereikte tools hier zelfstandig veel beter mee omgaan zonder dat je uit balans raakt. Je energie gaat steeds meer ophoog en je merkt dat je steeds meer levenslust gaat krijgen en gaat genieten.

Je kunt voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek contact opnemen met me.