Verbinding via het hoofd of het hart 

Meer dan 90% van onze communicatie non-verbaal. Onze lichaamshouding, gemoedstoestand en intonatie van onze stem bijvoorbeeld vertelt ons veel meer dan het gesproken of geschreven woord. In ons dagelijks leven communiceren we steeds vaker en meer via het geschreven woord. Zakelijk en privé zitten we minder vaak bij elkaar en zijn er voor de non-verbale communicatie skype en webinars voor in de plaatsgekomen. Toch maakt het de communicatie minder spontaan en natuurlijk. Mensen die er gevoelig voor zijn, krijgen steeds meer stressklachten en hoofdpijnklachten.

Ayurvedische hoofdmassage

Eén van de massage behandelingen die hierbij kan helpen is de Ayurvedische hoofdmassage. Het vermindert hoofdpijnklachten en stressklachten in nek en schoudergebied. Tevens bevordert het de nachtrust. Indiase hoofdmassage bevordert je concentratie al na één behandeling van 30 minuten. Ayurveda is een eeuwenoude levenswijze waarvan astrologie, meditatie, yoga, kruidenleer, muziek, voeding en massage elementen zijn. Volgens deze gezondheidsleer wordt het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam aangesproken tijdens de massage. Met deze traditionele Indiase massagetechnieken worden hoofd, nek, en schouders gemasseerd en heeft de massage effect op het hele lichaam.

Jouw lichaam vertelt een verhaal 

Voor mij als masseur laat ik mijn handen het meeste werk doen om te voelen hoeveel stress of pijnklachten jij hebt en hoe ik dat zo goed mogelijk voor je kan verminderen. Uiteraard is vooraf aan elke behandeling een gesprek waarin ik een aantal vragen stel om een inschatting te maken voor een persoonlijk afgestemde behandeling qua intensiteit en druk en geef ik je na de behandeling feedback en zo nodig tips om de rust in lichaam en geest te behouden.

Heb je vragen of ik jou kan helpen óf wil je NamaRoepa Massage gewoon een keer ervaren? Neem dan contact gerust contact met me op via info@namaroepa.nl


Archief