Vanavond staat de Volle maan in het waterteken Waterman. Een mooi moment om intentie's uit te zetten wat je niet langer meer dient en je pad met hernieuwde visie en intuïtie te bewandelen de komende dagen.

Waterman kan je uitnodigen meer je gevoelskant naar voren te laten komen. Ondanks dat er veel veranderingen in de wereld om ons heen zijn, die vragen dat we rationeel blijven denken, is het belangrijk om regelmatig even naar binnen te keren en contact te maken met je onderbewuste. Met je eigen innerlijke wereld.

Stroomt daar diep van binnen nog alles even vloeiend? Zijn er dingen die je al langer voelt, maar genegeerd hebt omdat je te druk was? Zijn er wensen die je nog niet de wereld in hebt gebracht? Dan zijn dat precies de dingen die je in het licht van de Volle maan vanavond tot bloei kan brengen.

Wanneer je langere tijd stress ondervindt, heeft dat met iets diepers te maken. Luister naar de signalen van zowel je lichaam als je geest. Vind je het lastig om alleen stappen te maken en blijf je signalen ontvangen dat je niet lekker in je vel zit, blijf er niet alleen mee rondlopen. Vraag dan iemand om een stukje met je mee te wandelen totdat het weer gaat.


Archief