Wie is Ratna Karaya?

Hoi! Leuk dat je op de site van mijn praktijk NamaRoepa Massage een kijkje neemt!

Ik ben Ratna Karaya, hoogsensitief en positief ingesteld gevoelsmens. Ervaren masseur en healer. Ik voel intuïtief aan wat er speelt en ben heldervoelend en helderwetend. In de gesprekken die ik met mensen in mijn praktijk heb, kom ik snel tot de kern en bied inzichten.

Na een reis door Indonesië was voor mij duidelijk dat mijn passie bij het masseren ligt. In Nederland heb ik opleidingen en workshops gevolgd maar vooral veel gemasseerd tijdens projecten zoals Roparun, de World Outgames en via de organisatie Masseur aan de Deur. Lees hier meer over.

Door het vele masseren ben ik me bewust geworden van mijn heldervoelendheid en helderwetendheid. Ik heb me hierin verdiepd door trainingen en cursussen te volgen op gebied van healerschap. Nu geef ik zelf healings om blokkades op te heffen. Het is iedere keer voor mij als behandelaar mooi om te zien hoe mensen opbloeien.

Dankzij de opleiding tot docent babymassage en adoptieproblematiek ben ik me gaan focussen op veiligheid, hechting en trauma. Via de Stichting Adoptievoorzieningen ben ik als hulpverlener opgenomen in de sociale kaart voor geadopteerden en adoptiegezinnen. 

Naast de massagebehandelingen en healings organiseer ik spirituele avonden en begeleid ik mensen in meditatie. Ik woon en werk in Dordrecht sinds 2012, ben in mijn vrije tijd veel creatief bezig en vind wandelen en mediteren fijn en ontspannen.

Wil je een keer kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met me op om te voelen of het klikt. Ik heet je van harte welkom in mijn praktijk.

Warme groet,

Ratna Karaya