Baby & Massage workshop

Via de tastzin in de huid wordt door het lichamelijk contact tussen jou en je kind de emotionele, fysieke en mentale ontwikkeling gestimuleerd. Je kunt de massage dagelijks geven. Door liefdevolle aanraking van je baby kun je als ouder of verzorger vele harmonische momenten beleven tijdens de massage en geef je je baby een gevoel van geborgenheid en genegenheid. Zo groeit jouw kind op in een omgeving van vertrouwen en zekerheid.

Geschikte leeftijd voor de babymassage is vanaf 6 weken tot 10 maanden, want dan ligt je baby nog stil en vindt het fijn om aangeraakt te worden. Naast het oefenen van de massage en het emmeren van de baby worden onderwerpen als de lichaamstaal, het huilen en basisbevestigend dragen van de baby behandeld, waardoor je je kind nog beter leert kennen en jullie band met elkaar versterkt wordt.

Redenen voor een workshop Baby & Massage?

  • Genieten van momenten van harmonie, rust en volledige aandacht
  • Ontspanning voor het kind en voor jezelf
  • Lichaamstaal van de baby leren (her)kennen
  • Positief effect op slaap, vermindering van darmkrampjes, verhoging van weerstand
  • Ondersteuning in het hechtingsproces, met name voor adoptiegezinnen

Jij en je baby zijn van harte welkom om de workshop te volgen. De workshop wordt op verzoek gegeven, aangepast op jouw ritme en die van je baby. Neem contact op om de data af te stemmen. Er zijn 4 lessen in deze workshop. De tarieven voor deze workshop vind je hier.

Wil je meer lezen over mijn ervaring met lesgeven in babymassage? Lees dan deze recensie!