Spiritualiteit, hoe belangrijk is innerlijke rust en persoonlijke groei voor jou?

Steeds meer (hooggevoelige) mensen ervaren hoe belangrijk innerlijke rust en persoonlijke groei voor hen is. Spiritualiteit is een container begrip voor simpelweg ervaren dat er meer is tussen hemel en aarde dan je kunt verklaren met je verstand of wetenschap. Toch voel je dat het zo is.

Door mijn wetenschappelijke achtergrond heb ik veel onderzocht en blijf ik onderzoeken hoe spiritualiteit zich verhoudt tot aardse zaken. Ik zoek in mijn healende werk tussen beide een passende verhouding op om de persoonlijke afstemming te kunnen maken. Door mijn duidelijke communicatie over het onzichtbare en mijn invoelvermogen, kan al snel op een zachte manier de vinger op de zere plek gelegd worden.

In een tijd van veel verandering ontstaan er steeds meer behoefte aan inzicht, tools om in je eigen kracht te blijven en beter met patronen (te leren) omgaan. Hoewel er veel vraag naar toekomstvoorspellingen zijn, richt ik me vooral op hartwensen en groei van binnenuit enerzijds en belemmerende emoties en overtuigingen anderzijds, zodat vanuit eigen kracht de gewenste toekomst gecreeerd kan worden door bewustwording, verworven (zelf)inzicht en innerlijke rust.

Tijdens de avond Mediteren vanuit het hart kun je genieten van een geleide meditatie die zowel helend kan werken en tegelijkertijd innerlijke rust brengt. Met een healing kun je (opgeslagen) emotie's, emotionele blokkades of overtuigingen beter loslaten door je eigen patronen beter te leren kennen. Een energetisch consult of reading geeft inzicht, bevestiging en een boodschap waarmee je vooruit kunt en geeft heel treffend aan wat op dit moment je het meest nodig hebt of mee zit.