top of page

Healing

Een healing is een hele natuurlijke vorm van genezen. Met een healing kun je emotie's, emotionele blokkades, oud zeer en oude patronen beter loslaten.

Na afloop worden de inzichten die tijdens de healing zijn doorgekomen met je gedeeld. De healing kan een transformatie voor je inzetten en werkt op alle lichamen door: mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch.

Birth chart Reading
pexels-alain-frechette-1431114.jpg

Angel Healing

 77 euro

Tijdens een Angel Healing sessie worden de Engelen uitgenodigd om je te ondersteunen in jouw proces en zul je een zachte energie ervaren zelfs in de dagen na de sessie. Er zijn vele soorten Engelen die je zult ontmoeten. De meest bekende zijn de Aartsengelen Michael, Rafael, Gabriel en Haniel die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben. Bij de Engelensoorten horen ook de Elfen. Elfen hebben zowel een aards aspect als een lichtaspect en hebben hele praktische boodschappen. De Angel Healing helpt je om oude zaken los te laten, te healen van oude pijn en nieuwe intenties de ruimte te geven om in je leven te verwelkomen. 

Relationship Reading
pexels-pixabay-36445.jpg

Lemurian Healing

 77 euro

Lemuria was een beschaving voor de tijd van Atlantis, dichtbij de natuur in harmonie met alle wezens. Alles was er één met Moeder Aarde. De Lemurian Healing helpt je in de ondersteuning van oude wonden van het vrouwelijke. Zowel de wond in het hart als de wond in de buik die vrouwen vele eeuwenlang al dragen. Pijn, angst, onderdrukking en verlies laat je los en geef je terug aan Moeder Aarde zodat je weer ruimte creëert om in je oorspronkelijke vrouwelijke kracht te komen staan en je eigen stem te hervinden. De Lemurian Healing wordt ondersteund door sound healing om je voormoeders uit te nodigen je bij te staan tijdens jouw proces.

yearly Transit Reading
pexels-hiếu-hoàng-1179863.jpg

Chakra Healing

 77 euro

Tijdens de Chakra Healing brengen we de chakra's meer in balans. Tijdens het voorgesprek zullen we al afstemmen op welke levensgebieden de energie meer mag gaan stromen. Die levensgebieden hangen samen met de chakra's. Tijdens de sessie gaan we ontdekken wat er nodig is om de energie weer te laten doorstromen en wat er nog getransformeerd mag worden naar het licht. Met wat er mag doorkomen van jouw eigen team aan voorouders en Gidsen gaan we de Healing inzetten. Naderhand ontvang je adviezen om de energie van de chakra's goed te blijven voeden zodat je in balans blijft.

Maak een afspraak met Ratna

Voor healing en baby cursus
Tel: 06-16 848 313
Email: info@namaroepa.nl
Boogjes 106
3311 VC Dordrecht 

Dankjewel voor je aanvraag!

bottom of page