top of page

Baby Massage & Yoga

Bewust en natuurlijk voor je baby zorgen? Met babymassage en daarna met baby yoga ondersteun je op een natuurlijke manier de ontwikkeling van je baby en verstevig je jullie band tegelijkertijd. Het is leuk en erg ontspannen om te doen. Ik leer je tijdens de lessen hoe je de oefeningen kunt meenemen in je dagelijks leven thuis. De lessen worden individueel gegeven zodat jij en je baby alle aandacht en rust krijgen die jullie verdienen.

Relationship Reading
pexels-anuja-tilj-8538030_edited.jpg

Shantala Babymassage

4 lessen / 60 euro

Via de tastzin in de huid wordt door het lichamelijk contact tussen jou en je kind de emotionele, fysieke en mentale ontwikkeling gestimuleerd. Je kunt de massage dagelijks geven. Door liefdevolle aanraking van je baby kun je als ouder of verzorger vele harmonische momenten beleven tijdens de massage en geef je je baby een gevoel van geborgenheid en genegenheid. Zo groeit jouw kind op in een omgeving van vertrouwen en zekerheid.

Geschikte leeftijd voor de babymassage is vanaf 6 weken tot 10 maanden, want dan ligt je baby nog stil en vindt het fijn om aangeraakt te worden. Naast het oefenen met de massage en het emmeren van de baby worden onderwerpen als de lichaamstaal, het huilen en basisbevestigend dragen behandeld. Hierdoor leer je je kindje nog beter kennen en versterk je jullie band.

Redenen voor een cursus Shantala Babymassage?

 • Genieten van momenten van harmonie, rust en volledige aandacht

 • Ontspanning voor het kind en jezelf

 • Lichaamstaal van de baby leren (her)kennen

 • Positief effect op slaap. vermindering van darmkrampjes, verhoging van weerstand

 • Ondersteuning in het hectingsproces, met name voor adoptie- en pleeggezinnen

 

De cursus Shantala Babymassage wordt op verzoek individueel gegeven en bestaat uit 4 lessen afgestemd op jullie ritme en mijn beschikbaarheid.

yearly Transit Reading
pexels-hiếu-hoàng-1179863.jpg

Baby Yoga

8 lessen  /  98 euro

De baby yoga lessen zijn een leuke, speelse manier om samen met jouw baby ontspannen te bewegen en plezier te hebben. Deze lessen bestaan uit yoga oefeningen, baby gym en spelmassage. Bij een aantal oefeningen horen leuke rijmpjes en liedjes die je kan meezingen. De spelmassage is door de kleding heen. Elke les bevat fijne ontspanningsoefeningen voor jullie.

De cursus babyyoga is geschikt voor baby's vanaf 3 maanden totdat ze bijna kunnen lopen. De oefeningen zijn simpel aan te leren en op vele gebieden goed voor de ontwikkeling van jouw baby. Je ontvangt een reader om thuis mee te oefenen.

Redenen voor een cursus Baby yoga?

 • ontspanning voor jou samen met jouw baby

 • spelmassagetechnieken leren die jouw baby plezier geeft en ontspant

 • de lichaamstaal van jouw baby leren (her)kennen

 • rustgevende, helende klanken leren zingen die je als slaapliedje kan gebruiken

 • spieren en gewrichten soepel houden

 • goed voor de darmpjes

 • het lichaamsbesef vergroten

De cursus baby yoga wordt op verzoek individueel gegeven en bestaat uit 8 lessen afgestemd op jullie ritme en mijn beschikbaarheid.

Maak een afspraak met Ratna

Voor healing en baby cursus
Tel: 06-16 848 313
Email: info@namaroepa.nl
Boogjes 106
3311 VC Dordrecht 

Dankjewel voor je aanvraag!

bottom of page